Op onze school kunt u als ouder kiezen voor een cursus van één der erkende godsdiensten of een cursus niet-confessionele zedenleer. Indien u op basis van  religieuze of morele overtuiging bezwaren hebben tegen het volgen van één van de aangeboden cursussen, dan kunt u vragen om een vrijstelling te krijgen. U zorgt dan zelf voor opdrachten. Een vrijstelling betekent nooit dat een leerling minder tijd op school doorbrengt dan de medeleerlingen. U bent verplicht deze keuze te maken bij de eerste inschrijving in de school. U kunt op het einde van elk schooljaar uw keuze wijzigen. Bij de directeur kunt u daarvoor het juiste formulier bekomen. Na 30 juni kunnen geen wijzigingen meer toegelaten worden.

Deze data zijn reeds gekend :

• Instapviering Eerste communie : zaterdagavond 7 maart 2020 om 18 uur
  • Eerste Communie 2020 : zaterdag 25 april  om 10 uur (uur gewijzigd!!!)
  • Eerste Communie 2021 : zondag 25 april om 10 uur
  • H.Vormsel 2020 : zaterdag 9 mei 2020

• Lentefeest:
    Vanaf volgend schooljaar vieren onze leerlingen hun Lentefeest samen met het Humanistisch Verbond Menen (de Bezatse).
    Dit feest gaat altijd door de zaterdag van Pinksteren.
    Lentefeest 2020 : zaterdag 30 mei
    Lentefeest 2021 : zaterdag 22 mei

Fotogalerij

Copyright © 2019 De Wonderwijzer  Rights Reserved.